Objednávka Usínáčka

Na této stránce si objednáte svůj osobní večerní zápisník pro ženy, Usínáček

  • ANO
    Objednávám si večerní zápisník pro ženy Usínáček za 390 Kč, abych každý den končila s jasností a klidem.
  • ANO
    Vím, že cena Usínáčka je bez přepravného a balného, které se připočítá k objednávce, ale hodnota vnitřního klidu a soustředění je pro mě důležitější.
  • ANO
    Chci na sobě pracovat každý den a Usínáček mi pomůže najít čas pro sebe a soustředit se na to, co je opravdu důležité.
  • ANO
    Rozumím, že Usínáček mi pomůže soustředit se na vděčnost, úspěchy a plánování klidnějších dnů.
  • ANO
    Jsem připravena na změnu a vím, že získám také bonusovou meditaci zdarma.

Podívejte se na to, co si o Usínáčkovi myslí ti, jenž už jej používají

Než mi usínáček dorazil, byla jsem natěšená, protože jsem už dlouho hledala něco, co by mi vyhovovalo pro rekapitulaci dne před spaním. Po pár dnech jsem zjistila, že se každý večer těším na zapisování. Je skvělé si zvědomit každý den, otázky jsou dobře vybrané, nic složitého, dlouhého, ale přesně navedou na uvědomění. Díky zapisování jsem zjistila, co se mi každý den opakuje, co bych každý den měnila, co vlastně chci a mužů dělat, ale nedělám. Kdybych si to nezapisovala, tak to nezjistim. Děkuji moc. Samozřejmě ho moc doporučuji všem. Myslím si, že muže pomoci široké škále lidí.
Nikola NavrátilováAutorka projektu melodie přírody
Na Usínáčka jsem se moc těšila už předem😉. Kniha má krásný ,uklidňující vzhled. Zamilovala jsem se do ní na první pohled🙂. Otázky a odpovědi vedou k rekapitulaci a uzavření celého dne. Jsem ze zapisování nadšená. Nutí mi k pravidelnosti a trochu uvažování nad dalším dnem. Nemám problém s usínáním,ale s probouzením se během noci (asi moc myšlenek😁). A tohle se mi zlepšilo.
Jana Kokošková
Prišiel ku mne "Usínáčik". Malinký "tvoreček", ktorý je so mnou než zaspím. Iba "ON" a ja vie, aké mám pocity a emócie 🙂. Starostlivo ich stráži. Už nie len v myšlienkach hodnotím môj prešlý deň, lebo sa vypíšem, a viem, aký som mala úspech, akú som urobila chybu, čo zajtra urobím inak. Vzdy po týždni hodnotím, kam som sa posunula. Moja duša to oceňuje, že píšem, že dávam Usináčikovi moje radosti aj starosti. Je to proste tichý kamarát pre môj rast. Každý, kto si vybuduje tento malý, nový návyk a vypíše aj svoju vďačnosť ráno vstane spokojnejší. Ďakujem Hanka za Usínáčika, verím, že tak ako mne pomáha, pomôže aj ďalším. Písanie je veľmi dôležité, lebo to nám prináša nové uvedomenie ❤️
Ivona Polášková

Potřebujete pomoc?

Napište mi na info@hankapeinlichova.cz nebo použijte kontaktní formulář.

Jsem tu pro vás, ráda vám pomůžu.