Máte pocit, že vám dny utíkají mezi prsty a nezbývá vám čas na to, co je pro vás opravdu důležité? 

Každý den se snažíte splnit všechny povinnosti – v práci, doma, s dětmi. Večer, když už je konečně klid, se cítíte vyčerpané a možná máte pocit, že vám den utekl mezi prsty. Přemýšlíte nad tím, co se povedlo, co ne, a jak byste mohla zítřejší den lépe zvládnout... Ale kde začít?

Potřebujete najít způsob, jak znovu získat kontrolu nad svým životem?

Možná se cítíte:

  • Přetížené a nevíte, jak všechno zvládnout.
  • Stresované z nekonečných povinností a odpovědností.
  • Vyčerpané a bez energie, abyste si našly chvíli pro sebe.
  • Nespokojené s tím, jak váš den utekl, bez jasného pocitu naplnění.

Každý večer se snažíte uzavřít den s pocitem klidu a naplnění, ale místo toho se ocitáte v myšlenkách na to, co všechno jste nestihly?

 

Jak by to vypadalo, kdyby byl každý váš den skutečně váš?

Představte si...

jaké by to bylo, kdybyste každý večer měla jednoduchý nástroj, který vám pomůže uzavřít den v klidu, přehodnotit, co se vám povedlo, a na chvíli se zastavit? Nástroj, který vám umožní napsat si vše, co vás trápí, uvolnit stres a poděkovat za drobné radosti, které vám den přinesl. To je Usínáček – tištěný večerní zápisník pro ženy, který vám pomůže najít rovnováhu mezi prací, rodinou a časem pro sebe.

120 stran, které čekají na vaše osobní příběhy, myšlenky a vhledy. 

Usínáček vám každý večer poskytne prostor pro reflexi – co se vám povedlo, co byste mohla zlepšit a jaký cíl si nastavíte na další den. Jednoduché, ale účinné. Díky této krátké večerní rutině uvolníte mysl, budete se cítit vděčnější a připravenější zvládnout jakýkoli den, který přijde. Váš den začne i skončí s pocitem klidu a organizace

Logo, podpis, Hanka Peinlichová

Jmenuji se Hanka Peinlichová a mým posláním je pomáhat ženám stát se manažerkami vlastního života. Sama jsem si prošla obdobím, kdy jsem se snažila sladit kariéru, rodinu a osobní sny, a právě tehdy jsem si uvědomila, jak důležité je najít rovnováhu mezi tím vším. Po letech studia a praxe v oblasti time managementu jsem objevila způsoby, jak lépe organizovat svůj čas a využít ho tak, aby z něj měl člověk skutečnou radost.

Vytvořila jsem praktické nástroje a strategie, které ženám ukazuji ve své práci. Pomáhám jim zbavit se stresu, lépe využívat svůj čas a zaměřit se na to, co je pro ně opravdu důležité. Mým cílem je, aby si každá žena dokázala uvědomit, že si zaslouží čas pro sebe a své sny – a že je možné toho dosáhnout, aniž by to znamenalo obětovat rodinu nebo kariéru.

Usínáček je jedním z těch nástrojů. Vychází z mé vlastní zkušenosti, kdy jsem se po dlouhých dnech potřebovala zklidnit, uspořádat si myšlenky a připravit se na nový den. Je to jednoduchý, ale účinný způsob, jak zakončit den s pocitem vděčnosti a jasného plánu na zítřek.

5 přínosů, které tištěný Usínáček – večerní zápisník pro ženy, přináší:

♣ Budete usínat s lehkostí a jasnou myslí

Každý večer si zasloužíte chvíli klidu a pohody. Usínáček vám umožní nechat za sebou rušný den a najít vnitřní klid, díky kterému budete usínat s lehkostí a jasnou myslí. Je to jako malý reset po dni plném povinností.

♣ Instantně/denně si zlepšíte náladu

Díky Usínáčkovi si každý večer připomenete, za co můžete být vděčná, a to okamžitě zlepší vaši náladu. Uvědomění si i drobných radostí a úspěchů, které vám den přinesl, vám dá pocit, že jste svůj den zvládla s nadhledem, a odmění vás vnitřním klidem.

♣ Soustředíte se na to, co vám přináší radost a úspěch

Každý večer si zasloužíte chvíli klidu a pohody. Usínáček vám umožní nechat za sebou rušný den a najít vnitřní klid, díky kterému budete usínat s lehkostí a jasnou myslí. Je to jako malý reset po dni plném povinností.

♣ Plánování bez chaosu a stresu

Usínáček vám pomůže zaměřit se na to, co se vám během dne povedlo, a také si uvědomit, co by šlo příště zlepšit. Díky tomu budete růst každý den, aniž byste se cítila přehlcená, a začnete vnímat i své malé vítězství.

♣ Každý večer si uvědomíte, co jste dokázala

Možná se často cítíte, že toho máte moc. Ale když si večer sednete s Usínáčkem, uvědomíte si, že jste zvládla víc, než si myslíte. Z pocitu přehlcení se rychle přeladíte na "zvládla jsem to skvěle" a budete si moci říct, že jste na sebe právem hrdá.

Představte si, jaké to bude, když každý večer uzavřete svůj den s pocitem, že všechno, po čem toužíte, už máte?

Cítíte klid, spokojenost a vděčnost za to, co jste dokázaly – nejen velké úspěchy, ale i ty drobné momenty, které dělají váš život jedinečným?

Už se netrápíte myšlenkami na to, co by mohlo být, protože víte, že to nejlepší je právě teď. Tento pocit jistoty a naplnění, že už máte vše, co potřebujete, vám přinese každodenní klid a radost?

Reference

Než mi usínáček dorazil, byla jsem natěšená, protože jsem už dlouho hledala něco, co by mi vyhovovalo pro rekapitulaci dne před spaním. Po pár dnech jsem zjistila, že se každý večer těším na zapisování. Je skvělé si zvědomit každý den, otázky jsou dobře vybrané, nic složitého, dlouhého, ale přesně navedou na uvědomění. Díky zapisování jsem zjistila, co se mi každý den opakuje, co bych každý den měnila, co vlastně chci a mužů dělat, ale nedělám. Kdybych si to nezapisovala, tak to nezjistim. Děkuji moc. Samozřejmě ho moc doporučuji všem. Myslím si, že muže pomoci široké škále lidí.
Nikola NavrátilováAutorka projektu melodie přírody
Prišiel ku mne "Usínáčik". Malinký "tvoreček", ktorý je so mnou než zaspím. Iba "ON" a ja vie, aké mám pocity a emócie 🙂. Starostlivo ich stráži. Už nie len v myšlienkach hodnotím môj prešlý deň, lebo sa vypíšem, a viem, aký som mala úspech, akú som urobila chybu, čo zajtra urobím inak. Vzdy po týždni hodnotím, kam som sa posunula. Moja duša to oceňuje, že píšem, že dávam Usináčikovi moje radosti aj starosti. Je to proste tichý kamarát pre môj rast. Každý, kto si vybuduje tento malý, nový návyk a vypíše aj svoju vďačnosť ráno vstane spokojnejší. Ďakujem Hanka za Usínáčika, verím, že tak ako mne pomáha, pomôže aj ďalším. Písanie je veľmi dôležité, lebo to nám prináša nové uvedomenie ❤️
Ivona Poláčkovápodnikatelka Woman Desing
Na Usínáčka jsem se moc těšila už předem😉. Kniha má krásný ,uklidňující vzhled. Zamilovala jsem se do ní na první pohled🙂. Otázky a odpovědi vedou k rekapitulaci a uzavření celého dne. Jsem ze zapisování nadšená. Nutí mi k pravidelnosti a trochu uvažování nad dalším dnem. Nemám problém s usínáním,ale s probouzením se během noci (asi moc myšlenek😁). A tohle se mi zlepšilo.
Jana Kokošková

Za cenu jednoho oběda získáte něco, co vám přinese hodnotu každý den.

Cena jednoho tištěného USÍNÁČKA, večerního zápisníku pro Ženy je

390 Kč

Při vytváření Usínáčeka jsem byla jsem stejně jako vy zaneprázdněná prací, rodinou a nekonečným seznamem úkolů.

Hledala jsem způsob, jak vnést do svého hektického života více klidu a jasnosti. Věděla jsem, že zapisování vděčnosti a plánování mi může pomoci, ale chyběl mi nástroj, který by to všechno sjednotil. A tak vznikl Usínáček.

Brzy jsem si uvědomila, jak obrovskou moc má zakončení dne s jasným záměrem na ten následující. Často jsem se během dalšího dne zastavila a s radostí si uvědomila: „Ano, cítím se přesně tak, jak jsem chtěla.“ Ten pocit vděčnosti a klidu je neocenitelný.

Usínáček vám pomůže nejen lépe spát, ale především vám dá pocit naplnění, klidu a kontroly nad vaším životem – a to je hodnota, která přetrvá mnohem déle než jakýkoli oběd.

Možná máte obavy, pochybnosti?

Můžete mít pochybnosti ohledně zakoupení večerního zápisníku Usínáčka. Ty nejčastější obavy. 

  • Bude to pro mě fungovat?
    Bude mi Usínáček skutečně pomáhat, když mám problém s pravidelností? Ano, Usínáček je navržen tak, aby vám pomohl zklidnit mysl a lépe si uspořádat myšlenky během pár minut každý večer. Nemusíte trávit hodiny plánováním – stačí pár minut denně, abyste získaly kontrolu nad svým dnem a pocit naplnění. Čím častěji budete zapisovat, tím přirozenější se to stane a brzy zjistíte, že se těšíte na chvíle klidu s Usínáčkem.
  • Nemám na to čas.
    Nemám čas na další úkol, jak by mi mohl zápisník pomoci? Rozumím tomu, že jste zaneprázdněná, ale Usínáček není dalším úkolem – je to nástroj, který vám pomůže najít chvíli klidu a uspořádat si myšlenky. Na jeho používání stačí jen 5–10 minut večer, což je čas, který investujete do sebe, abyste se cítily lépe připravené na zítřek a klidnější při usínání.
  • Je to další produkt, který skončí v šuplíku.
    Už jsem vyzkoušela podobné produkty, které mi nakonec nepomohly. Proč by měl být Usínáček jiný? Usínáček je jiný v tom, že kombinuje jednoduchost s efektivitou. Nejde o složitý plánovací nástroj, ale o způsob, jak si vytvořit krátkou večerní rutinu zaměřenou na vděčnost, reflexi a plánování. Díky tomu, že je strukturovaný, ale přitom flexibilní, ho snadno začleníte do svého života a rychle pocítíte jeho přínosy.
  • Nemám pocit, že potřebuju další plánování.
    Potřebuji opravdu další nástroj na plánování? Usínáček není jen o plánování. Pomáhá vám soustředit se na to, co jste během dne zvládly, co můžete zlepšit, a jak se posunout vpřed. Zároveň vás vede k tomu, abyste si uvědomily své úspěchy a cítily se vděčné. Pomůže vám nejen plánovat, ale i zklidnit se a vyhodnotit, co je pro vás skutečně důležité.
  • Je to pro mě zbytečný luxus.
    Je cena 390 Kč opravdu přiměřená za zápisník? Cena Usínáčka je investicí do vaší duševní pohody a organizace. 390 Kč je jako cena jedné snídaně nebo brunche, ale přínosy Usínáček vám vydrží dlouhodobě. Pomůže vám najít rovnováhu, lépe využívat váš čas a cítit se spokojenější každý den. Získáte nástroj, který vás bude podporovat každý večer na cestě k větší harmonii a klidu.

♥Bonus♥ Meditace pro klidné usínání a energii do nového dne

V hodnotě 490 Kč – k Usínáčkovi ZDARMA pro prvních 30 z Vás!

Večer je chvílí, kdy potřebujete uvolnit napětí a připravit svou mysl i tělo na hluboký a osvěžující spánek.

Jako speciální bonus k zakoupení večerního zápisníku "Usínáčka" získáte exkluzivní meditaci, která vás jemně provede procesem uvolnění a klidného usínání.

Tuto meditaci jsem vytvořila na míru pro ženy, aby vás podpořila v okamžicích, kdy potřebujete zklidnit svou mysl, odpočinout si od denních starostí a načerpat sílu na další den. Není to jen relaxace – meditace vám pomůže také manifestovat váš následující den, abyste se probudily plné energie, klidu a s jasnou myslí, připravené zvládnout cokoliv.

Pouze s nákupem "Usínáčka" získáte tuto unikátní meditaci, kterou jinde nenajdete. Vytvořte si svůj večerní rituál, který vám přinese nejen klidný spánek, ale i pozitivní start do nového dne.

 Nečekejte a začněte měnit svůj život dnes!

Usínáček není jen obyčejný zápisník – je to nástroj, který vám pomůže přinést klid do hektických dnů, uvědomit si své každodenní úspěchy a s lehkostí naplánovat zítřejší den. Je čas přestat se cítit přehlcená a začít uzavírat každý den s pocitem naplnění.

Neváhejte a udělejte první krok ke větší rovnováze a spokojenosti. Klikněte na tlačítko níže a zajistěte si svůj Usínáček ještě dnes.

Buďte mezi prvních 30 nakupujícími a získejte jako bonus exkluzivní meditaci na míru, která vás podpoří na cestě ke klidnějším večerům.

Klikněte a získejte nejen nástroj, ale i dárek, který vám přinese dlouhodobou hodnotu.